Nieuwe producten

 • Sierelastiek gestreept
  Sierelastiek gestreept

  Breedte 4 cm Prijs /verkoop per eenheid van 25 cm Minimale afname 2...

  € 0,55
 • oaki -doki biasband
  oaki -doki biasband

  Tricot biasband Samenstelling 94% viscose/6% elastan kaartje met 3 m....

  € 3,50
 • Nestel ringen
  Nestel ringen

  Nestel ringen  met schijven. Dia meter 8 mm. 24 stuks in een verpakking.

  € 11,00
 • Melody Small
  Melody Small

  Kwaliteit  Tana lawn samenstelling: 100% katoenen batist stofbreedte:...

  € 2,95
Chat Chocolat

Over Chat Chocolat

Chat Chocolat is een serie exclusieve stoffen in een kleine oplage, ontworpen door de Belgische ontwerpster Veronique Vereyken.

Deze eerlijke stoffen hebben een GOTS certificering. GOTS, Global Organic Textile Standard, is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel. Net als het Eko-label gaat GOTS uit v...

Over Chat Chocolat

Chat Chocolat is een serie exclusieve stoffen in een kleine oplage, ontworpen door de Belgische ontwerpster Veronique Vereyken.

Deze eerlijke stoffen hebben een GOTS certificering. GOTS, Global Organic Textile Standard, is een internationale standaard voor biologische kleding en textiel. Net als het Eko-label gaat GOTS uit van 100 % biologische grondstoffen in kleding en textiel, moeten voor minstens 70% uit biologische vezels bestaan.

Door de hele keten – van oogsten van de grondstoffen , via maatschappelijk verantwoorde productie tot verpakking en transport moet worden voldaan aan de strenge standaard voor biologische textiel. Hierbij gaat het ook over minimum loon, een verbod op kinderarbeid  en veilige arbeidsomstandigheden.

Daarnaast hebben deze stoffen een frisse en warme kleur met simpele designs. Wees gerust nieuwsgierig en ga snel kijken naar de mooie warme kleuren met de simpele ontwerpen van Veronique Vereyken.

Meer

Chat Chocolat Er zijn 28 producten

Toont 1 - 28 van de 28 items
Toont 1 - 28 van de 28 items