Aanbiedingen

WELKOM BIJ KIDSLOVEKNITS!

Bij Kids love Knits koop je handgebreide truien, tuniekjes, jurkjes, vestjes, body-warmers, jasjes voor new-borns, peuters en kleuters, voor stoere jongens en hippe meiden.

Kidsloveknits gebruikt zoveel mogelijk natuurlijke materialen ,maar het moet wel goed wasbaar zijn en zacht aanvoelen en vooral niet kriebelen. Daarnaast maak ik ook mooie feestjurken van originele Liberty stof.

Als je iets speciaals wilt kan dat natuurlijk ook. Wil je echter zelf aan de slag dan is dat ook mogelijk. Vrijwel van ieder model is het mogelijk een breipakket te kopen. De prijs is echter afhankelijk van de maat en het materiaal wat U wilt gebruiken. U krijgt er echter altijd een duidelijke werkbeschrijving bij. Mocht je zelf eens achter de naaimachine willen kruipen,dan kun je van de op de web site staande modellen altijd een naaipakket krijgen.Daarin zit alles wat je nodig hebt incl. patroon met een duidelijke uitleg over het in elkaar naaien. En natuurlijk is gratis advies per mail of telefoon altijd mogelijk. Dit laatste geldt voor zowel brei- als naaipatronen.

Bij kidsloveknits kun je op drie manieren betalen:
   Per bank overschrijving
   Per paypal
   Per iDeal

Mocht je mijn atelier eens willen bezoeken, dan ben je, na een afspraak gemaakt te hebben, altijd welkom.

Op de contactpagina vind je hierover de nadere gegevens.

Hopelijk tot spoedig ziens,

    Marianne van Helvoort