Nieuwe producten

 • "Cuff me" college
  "Cuff me" college

  Boordstof Samenstelling: 95% katoen , 5% elastan Lengte 110 cm Hoogte 7...

  € 8,95
 • " Cuff me" college
  " Cuff me" college

  Kant en klaar boordstof samenstelling 95% katoen, 5% elastan. Lengte 110...

  € 8,95
 • "Cuff me" college
  "Cuff me" college

  Kant en klaar boordstof Blauw/ Wit Samenstelling: 95% katoen, 5%...

  € 8,95
 • "Cuff me" college
  "Cuff me" college

  Boordstof Zwart/Wit gestreept Samenstelling: 95% katoen, 5 % elastan...

  € 8,95
Liberty

Liberty stoffen

De stoffen van Liberty worden geproduceerd in opdracht van "Liberty London". Dit is een groot lux warenhuis in het centrum van Londen. Het warenhuis dankt zijn naam aan de grondlegger: Arthur Laten by Liberty. Het opende voor het eerst zijn deuren 1875 aan de Regent street. Hier begon Arthur Laten by Liberty met de verkoop van vo...

Liberty stoffen

De stoffen van Liberty worden geproduceerd in opdracht van "Liberty London". Dit is een groot lux warenhuis in het centrum van Londen. Het warenhuis dankt zijn naam aan de grondlegger: Arthur Laten by Liberty. Het opende voor het eerst zijn deuren 1875 aan de Regent street. Hier begon Arthur Laten by Liberty met de verkoop van voor die tijd zeer luxueuze en modieuze stoffen uit Azië; later aan gevuld met meubels z.g. "objects d'art".

In 1888 begon met zijn eigen stoffen. Deze noemde hij " Liberty Art Fabrics".Tot op de dag van vandaag worden deze onder deze naam verkocht.

Per seizoen worden er nieuwe dessin uit gebracht. Vaak gebasseerd op oude reeds bestaande dessins. Deze ademen nog steeds de sfeer uit van Art en Craft en de Art Neauveau, kunststromen uit het begin van de vorige eeuw. Verder blijven er natuurlijk de klassiekers, soms in een hedendaagse kleurstelling.

Liberty geeft echter ook meer en meer hedendaagse kunstenaars opdrachten voor nieuwe ontwerpen.

Naast de alom bekende "Tana Lawn" kwaliteit biedt Liberty London ook mooie veelel visies tricots, zijden en mooie 100% katoenen fleece.

Meer

Liberty  Er zijn 121 producten

per pagina
Toont 1 - 30 van de 121 items
Toont 1 - 30 van de 121 items