Nieuwe producten

Voorwaarden & condities Op deze pagina vindt u verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Kidsloveknits gevestigd in Huizen, Nederland en geregisteerd bij de Kamer van Koophandel Gooi -,Eem- en Flevoland no 53506669 Ons BTW nummer is: NL001327815B41

Wij hechten waarde aan een goede relatie met onze klanten. Dus wij willen duidelijke afspraken.Deze regels zijn vastgelegd in onderstaande bepalingen en voorwaarden.Door producten te bestellen bij  Kidsloveknits accepteert u de bepalingen en voorwaarden zoals uiteengezet. Ons breiwerk en naaiwerk is uitsluitend verkrijgbaar in onze online winkel. Het geleverde is altijd van de hoogste kwaliteit en gemaakt met beste materialen.Onze voorwaarden zijn opgesteld overeenkomstig de Wet verkoop op afstand, die sinds 1 Feb. 2001 in werking is getreden.

Prijzen

De prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro's, incl. BTW maar excl. transportkosten, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.
Het brei,- zowel als het naaiwerk is met de hand gemaakt in eigen atelier en kan alleen via de website besteld worden. U betaalt de prijs,die op moment van bestelling op de website www.kidsloveknits.com wordt aangegeven.

Betaling

BEVEILIGDE BETALING

Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden aan.
Via Paypal. Als koper hoeft u geen Paypal account te hebben.
Via iDeal.
Via Creditcard


Verzending
Voor het verzenden van het door u bestelde product rekenen wij verzendkosten. Wij hanteren de normale tarieven van TNT Post. Alle bestellingen worden verstuurd als pakketpost, behalve voor kleine accessoires, die in een enveloppe passen. En tenzij de klant dit anders wil.Evntuele bijkomende kosten zijn dan voor rekening van de klant.
Verzending buiten Nederland nader te bepalen.

Levertijd

Als u handgemaakte artkelen bestelt,  ontvangt u een e mail over de levertijd. Meestal zal deze 5 werkdagen bedragen na ontvangst van de betaling.
Wij zullen u altijd informeren per email of per telefoon over  de details van u bestelling.
Daar wij alleen zaken doen met gerenommeerde transportbedrijven is Kidsloveknits niet aansprakelijk voor eventuele schade opgelopen tijdens het transport,noch bij verlies.

Retourneren

Helaas, de op bestelling en handgemaakte artikelen, die u koopt bij kidsloveknits, kunnen niet worden geretourneerd. Al hoewel dit niet strookt met de Wet kopen op afstand. Wij zullen echter altijd ons best doen om in geval van onvrede met het geleverde artikel tot een voor beide partijen goede oplossing te komen.

Aansprakelijkheid

De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. Kidsloveknits kan echter niet uitsluiten dat sommige informatie niet geheel juist is of onvolledig. Kidsloveknits kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele type-of drukfouten. In beide gevallen zal Kidsloveknits zo spoedig mogelijk het een en ander aanpassen.
Kidsloveknits kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, ontstaan door het misbruik van haar producten.
Wij leveren alle producten met een productsamenstelling en een wasvoorschrift.
Kidsloveknits is niet aansprakelijk over enig kleurvariatie die kan ontstaan door  het beeldscherm.

Overmacht

Bij overmacht is Kidsloveknits niet verplicht zich te houden aan haar afspraken. Overmacht betekent omstandigheden niet toe te schrijven aan de schuld van Kidsloveknits. Kidsloveknits behoudt zich het recht voor in dit geval zonder gerechtelijke tussenkomst de overeenkomst eenzijdig op te zeggen. Kidsloveknits zal altijd schriftelijk blijven communiceren.

Privacy

Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt voor Kidsloveknits en zullen nooit zonder schriftelijke toestemming ter beschikking aan derden worden gesteld. Alleen als noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorgen van bestellingen.

Klachten

Tevredenheid van de klant staat bij Kidsloveknits hoog in het vaandel. Heeft u klachten of vragen? Wij streven ernaar om binnen 24 uur na ontvangst deze te behandelen.
Klachten kunnen aanvaard worden,alleen als de oorspronkelijke factuur kan worden gepresenteerd en binnen 1 maand na aankoop.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Kidsloveknits worden gekopieerd of gedistribueerd worden.