Nieuwe producten

WELKOM BIJ KIDSLOVEKNITS

Kidsloveknits verkoopt online stof van o.a. Liberty, Chat Chocolat en See You at Six playtime. Daarnaast is Kidsloveknits een modeatelier gespecialiseerd in kleding voor kinderen.

 

Online stof kopen Liberty – Chat Chocolat – See You at Six

Je vind bij Kidsloveknits in de eerste plaats een ruime collectie Liberty London stoffen. Liberty stof van de alom bekende en geroemde Tana lawn . Deze 100% katoenen batist, voelt aan als zijde! Liberty stoffen zijn zeer kleurvast, krimpen niet en zijn nagenoeg kreukvrij.

Daarnaast verkoopt Kidslovenits online de mooie stoffen van Chat Chocolat. De zeer gewilde tricots en french terries stoffen van Chat Chocolat hebben een beperkte stof oplage. Mis het niet!

En last but not least de mooie French Terries en Cotton Lawns stoffen van See You at Six PLAYTIME. Ook deze populaire stoffen zijn er in een beperkte oplage, dus OP=OP.

 

GOTS certificaat; duurzaam en eerlijk

Kidsloveknits staat voor duurzaamheid en houdt van eerlijke producten. Daarom verkoopt Kidsloveknits alleen stoffen met een GOTS certificaat. Een GOTS certificaat wordt alleen afgegeven als de grondstoffen milieu bewust verbouwd zijn en er geen kinderarbeid aan te pas komt. Wel zo eerlijk!

Mode atelier speciaal voor kinderen

Kidsloveknits is een mode atelier speciaal voor kindermode. Dus wil je voor je kids iets unieks en origineels of heb je gewoon iets moois gezien, dan wil Kidsloveknits dit gaarne voor je maken van al deze mooie stoffen.

 

Je kunt het atelier altijd bezoeken als je wilt, maar maak dan even een afspraakje!

 

Hopelijk tot ziens,

 

Marianne van Helvoort