Klanten feedback - reviews over Kids Love Knits

Samenvatting
positive 100% (37 reviews)
Gemiddelde rating: 9.9/10 neutral 0% (0 reviews)
Aantal reviews 37 negative 0% (0 reviews)

Klik hier om een review achter te laten


Fijn!
rating
Goede service!
Tamara V.11-10-2019
liberty stofjes
rating
nette snelle levering
Gerry V.08-10-2019
Elvelyckan bestelling
rating
Netjes en snel verzonden. Gratis verzenden bij een bedrag van 50 euro vind ik erg prettig, blij met de stof!
Anita E.07-10-2019
Snelle levering en geen verzendkosten
rating
Mijn producten worden snel geleverd, netjes afgesneden. En zonder verzendkosten, dus ook perfect voor een kleine bestelling.
Lieke L.29-08-2019
Bedankt!
rating
Mooie, verantwoorde stoffen én gratis verzending. Wat wil je nog meer. Heel blij met mijn bestelling.
Yvanca C.28-08-2019
goede kwaliteit snelle levering
rating
heel prettige shop met prachtig assortiment en supersnelle levering.
maaike v.15-07-2019
Dankje
rating
Weer een topservice!
Inge V.14-07-2019
Overzichtelijk
rating
Prima
Gerda W.12-06-2019
Vriendelijk en goed
rating
De afhandeling van mijn bestelling verliep goed en ik had meteen een mail terug toen ik vraag stelde over wanneer het zou worden geleverd. Heel fijn!
Bettine d.06-05-2019
Snelle levering
rating
Snelle levering
Ilse P.01-05-2019
Review.
rating

Snelle levering en goede service.

Patsy K.31-03-2019
Goed!
rating
De afhandeling is zeer goed, en snel en in mijn geval werd mijn pakketje handbezorgd! Dat is nog eens een fijne service. Aanrader! Ik kom zeker terug voor meer!
Esther M.25-03-2019
zeer snelle verzending
rating
blij met de aankoop
Emma C.04-03-2019
Bestelling
rating
Supersnelle levering en helemaal happy met mijn stofje
Wil S.04-03-2019
Boordstoffen
rating
Snelle levering en mooie stofjes!!!
Marianne W.25-02-2019
Ok
rating
Good service
Lief L.25-02-2019
Goed en goedkoop
rating
Goede service, fijn zonder verzendkosten. Ideaal voor ook kleine stukjes stof.
Lieke L.09-02-2019
.
rating
.
A B.09-02-2019
Fijne winkel met prachtige stoffen
rating
Mooie selectie kwaliteitsstoffen. Goede communicatie per mail en nette levering.
Marieke T.09-02-2019
Veel artikelen
rating
Leuke duidelijk winkel
Gerda W.07-02-2019
Kids Love Knits - Gemiddelde rating: 9.9/10 - Aantal reviews 37
Toont 1 - 20 van de 0 items