Klanten feedback - reviews over Kids Love Knits

Samenvatting
positive 100% (21 reviews)
Gemiddelde rating: 10/10 neutral 0% (0 reviews)
Aantal reviews 21 negative 0% (0 reviews)

Klik hier om een review achter te laten


Goed en goedkoop
rating
Goede service, fijn zonder verzendkosten. Ideaal voor ook kleine stukjes stof.
Lieke L.09-02-2019
.
rating
.
A B.09-02-2019
Fijne winkel met prachtige stoffen
rating
Mooie selectie kwaliteitsstoffen. Goede communicatie per mail en nette levering.
Marieke T.09-02-2019
Veel artikelen
rating
Leuke duidelijk winkel
Gerda W.07-02-2019
service
rating
perfect
tineke s.04-02-2019
See you at six stoffen
rating
Mooie website, snelle levering van de prachtige stoffen en ook nog een gratis verzendkosten! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.
Woutine V.03-02-2019
Top
rating
Mooie webshop, vlotte afhandeling
Inge B.16-01-2019
Bedankt
rating
Heel tevreden! Super snel verzonden en ook zo fijn dat verzenden gratis is! Mooie stoffen ook natuurlijk . Bedankt!
Tessa v.19-12-2018
Super content!
rating
Normaal neem ik niet de tijd om dingen te beoordelen. Maar omdat het pakketje echt mijn dag maakte doe ik dat graag. Het was zo een persoonlijke aanpak. Het gaf me het gevoel het bij iemand gekocht te hebben die ik ken en me begreep. Erg bedankt!
Inge V.06-12-2018
Inspirerende winkel!
rating
Mooie producten, heldere website een zeer vlotte afhandeling van bestelling! Fijn dat kleine hoeveelheden geen probleem zijn en dat daarvoor een brievenbuspakje beschikbaar is!
Herma v.20-11-2018
Astrid
rating
Supersnel in huis, topservice!
Astrid v.18-09-2018
winkel
rating
snelle service en goed geholpen.
N. S.08-09-2018
Prima service
rating
Snelle levering, persoonlijke notitie en leuke stofstaaltjes bij de bestelling ontvangen. Gratis verzenden in Nederland is absoluut top!
Lian K.06-09-2018
Anneke
rating
Ik vind het heel erg fijn dat ik bij kidsloveknits zulke prachtige stoffen kan bestellen!
Ik bestel binnenkort weer van die prachtige stoffen!
Anneke D.28-07-2018
❣️ kidsloveknits ❣️
rating
jullie service is schitterend en de stoffen zijn vóór alle andere sites beschikbaar. Van harte dank en proficiat ❣️
Marleen D.11-07-2018
Top
rating
Mijn bestelling snel in huis, en goed verpakt!
Karin S.18-05-2018
Snelle verzending
rating
Snel en netjes verzonden. Helemaal blij! dank!
Anouk H.17-04-2018
Prima!
rating
Snelle levering en goede communicatie. Ik kreeg een foutmelding op de site maar na een mail kreeg ik heel snel antwoord en alles kwam in orde. Ik kom zeker terug.
Marieke B.02-04-2018
Perfect!
rating
Vlotte levering. Correcte transactie. Blij ermee!
Mieke A.01-02-2018
Blij
rating
Snelle en correcte levering en behandeling, mooie producten... ik ben er blij mee
Teddie v.23-11-2017
Kids Love Knits - Gemiddelde rating: 10/10 - Aantal reviews 21
Toont 1 - 20 van de 0 items