Klanten feedback - reviews over Kids Love Knits

Samenvatting
positive 100% (42 reviews)
Gemiddelde rating: 10/10 neutral 0% (0 reviews)
Aantal reviews 42 negative 0% (0 reviews)

Klik hier om een review achter te laten


Fijne klantenservice
rating
Ik had per ongeluk een verkeerde hoeveelheid stof besteld. Toen ik daar achter kwam, heb ik gemaild en kreeg ik snel een reactie terug. Vervolgens heb ik een ander stofje gekocht en ook snel toegestuurd gekregen. Top!
Christhy F.02-12-2019
Moira
rating
Super fijne webshop! Makkelijk en snel contact via de mail, enorm behulpzaam en denkt ook mee! Heel erg bedankt voor de vriendelijke service en de prachtige stoffen! Ik bestel zeker nog eens bij jullie!
Moira V.12-11-2019
top!
rating
Super snelle levering en geen verzend kosten. TOP hier ga ik vaker bestellen!!!
marja d.08-11-2019
Superservice, geweldige stofjes!
rating
En fijne communicatie via de mail! Aanrader! Al twee keer besteld.
Marieke K.31-10-2019
Gratis verzending
rating
Super dat er gratis wordt verzonden. Dat zie je niet vaak.
Marlise H.17-10-2019
Fijn!
rating
Goede service!
Tamara V.11-10-2019
liberty stofjes
rating
nette snelle levering
Gerry V.08-10-2019
Elvelyckan bestelling
rating
Netjes en snel verzonden. Gratis verzenden bij een bedrag van 50 euro vind ik erg prettig, blij met de stof!
Anita E.07-10-2019
Snelle levering en geen verzendkosten
rating
Mijn producten worden snel geleverd, netjes afgesneden. En zonder verzendkosten, dus ook perfect voor een kleine bestelling.
Lieke L.29-08-2019
Bedankt!
rating
Mooie, verantwoorde stoffen én gratis verzending. Wat wil je nog meer. Heel blij met mijn bestelling.
Yvanca C.28-08-2019
goede kwaliteit snelle levering
rating
heel prettige shop met prachtig assortiment en supersnelle levering.
maaike v.15-07-2019
Dankje
rating
Weer een topservice!
Inge V.14-07-2019
Overzichtelijk
rating
Prima
Gerda W.12-06-2019
Vriendelijk en goed
rating
De afhandeling van mijn bestelling verliep goed en ik had meteen een mail terug toen ik vraag stelde over wanneer het zou worden geleverd. Heel fijn!
Bettine d.06-05-2019
Snelle levering
rating
Snelle levering
Ilse P.01-05-2019
Review.
rating

Snelle levering en goede service.

Patsy K.31-03-2019
Goed!
rating
De afhandeling is zeer goed, en snel en in mijn geval werd mijn pakketje handbezorgd! Dat is nog eens een fijne service. Aanrader! Ik kom zeker terug voor meer!
Esther M.25-03-2019
zeer snelle verzending
rating
blij met de aankoop
Emma C.04-03-2019
Bestelling
rating
Supersnelle levering en helemaal happy met mijn stofje
Wil S.04-03-2019
Boordstoffen
rating
Snelle levering en mooie stofjes!!!
Marianne W.25-02-2019
Kids Love Knits - Gemiddelde rating: 10/10 - Aantal reviews 42
Toont 1 - 20 van de 0 items