Klanten feedback - reviews over Kids Love Knits

Samenvatting
positive 100% (60 reviews)
Gemiddelde rating: 9.9/10 neutral 0% (0 reviews)
Aantal reviews 60 negative 0% (0 reviews)

Klik hier om een review achter te laten


Topservice
rating
En altijd goed advies wanneer je matchende stof zoekt!
Marieke K.05-04-2021
Prima webshop.
rating
Ik had vragen over de boord. Men dacht mee en kwam met de juiste oplossing.
Zeer klantgericht.
Snelle levering. Prima ervaring. Men verkoopt mooie kwaliteitsstoffen.
TEE B.22-03-2021
Contact
rating
Fijne en snelle levering
Sandy T.09-03-2021
Snel geleverd
rating
Had het zo binnen!
Malou B.28-02-2021
Leuke webshop, met mooie en bijzondere stoffen
rating
Wat een fijne webshop, altijd weer mooie nieuwe en bijzonder stoffen van nieuwe ontwerpers.
michele v.18-01-2021
Mooie stoffen
rating
Mooie stoffen, snelle levering.
Karin S.18-01-2021
Goede en snelle service
rating
Ondanks mijn berichtje dat het geen haast had (vanwege alle drukte en feestdagen) toch mega snel en netjes verzonden. Heel persoonlijk en leuk verpakt. Bedankt voor alles!
Rachel D.17-01-2021
Top
rating
Goede hulp en lekker vlot. Sommige stoffen wat schuin afgeknipt. Waardoor het soms net iets minder goed uit kwam.
Franka J.08-11-2020
Tevreden
rating

Erg leuke stoffen bij jullie gekocht. En voor als je een keer niet een hele bestelling doet is het erg fijn dat het gratis verzenden is. Toevallig kwam ik terecht bij jullie webshop, geen verzendkosten was de reden dat ik mijn 1e bestelling bij jullie deed. Kocht alleen wel veel????. Helaas zie ik nu staan dat jullie inmiddels ook verzendkosten rekenen onder de 50 euro, jammer.

Sabine B.26-09-2020
Antwoord:

Beste Sabine, wij vinden het ook jammer dat we kosten voor verzenden in rekening moeten brengen. Helaas door het groeiend aantal kleine bestellingen is gratis versturen niet meer te doen. Dan moeten we er geld op toeleggen en dat is niet goed als we onze webshop open willen houden. 


Sorry maar het is helaas niet anders.


We hopen dat je wel blijft shoppen bij ons, alleen dat je in een keer iets meer besteld dan meerdere kleine bestellingen. :)


Vriendelijke groet 


Kidsloveknits

Topservice!
rating
Fijne communicatie, geweldige service en prachtige producten!
Gerdine B.25-06-2020
Keurige service en snelle levering. Mooie stoffen!
rating
Vriendelijke service
Nienke E.25-06-2020
Mooi assortiment!
rating
Goed verpakt en zonder verzendkosten, love it!
Marieke K.19-05-2020
goede klantenservice
rating
Ik had besteld en bedacht daarna dat ik eigenlijk meer nodig had. Gemaild of dat nog mogelijk was. Direct reactie dat ik een nieuwe bestelling kon plaatsen en ik dan de hoeveelheid stof van 2 bestellingen aan 1 stuk zou krijgen. Dit is helemaal goed gekomen en een dag later had ik de stof al in huis. Top!
Erica d.14-05-2020
Stoffen
rating
Mooie stoffen en snelle levering.
Karin S.14-05-2020
Snelle verzending
rating
De bestelde elastiek was de volgende dag al in huis.
Ank v.23-04-2020
Maria
rating
Heel tevreden
Maria v.28-02-2020
Maria
rating
Super tevreden!!
Maria v.28-02-2020
Liberty print
rating
Heel snel bezorg. Prijs goed. Ik ben heel tevreden.
Caroline S.06-12-2019
Fijne klantenservice
rating
Ik had per ongeluk een verkeerde hoeveelheid stof besteld. Toen ik daar achter kwam, heb ik gemaild en kreeg ik snel een reactie terug. Vervolgens heb ik een ander stofje gekocht en ook snel toegestuurd gekregen. Top!
Christhy F.02-12-2019
Moira
rating
Super fijne webshop! Makkelijk en snel contact via de mail, enorm behulpzaam en denkt ook mee! Heel erg bedankt voor de vriendelijke service en de prachtige stoffen! Ik bestel zeker nog eens bij jullie!
Moira V.12-11-2019
Kids Love Knits - Gemiddelde rating: 9.9/10 - Aantal reviews 60
Toont 1 - 20 van de 0 items