Klanten feedback - reviews over Kids Love Knits

Samenvatting
positive 100% (30 reviews)
Gemiddelde rating: 9.9/10 neutral 0% (0 reviews)
Aantal reviews 30 negative 0% (0 reviews)

Klik hier om een review achter te laten


Overzichtelijk
rating
Prima
Gerda W.12-06-2019
Vriendelijk en goed
rating
De afhandeling van mijn bestelling verliep goed en ik had meteen een mail terug toen ik vraag stelde over wanneer het zou worden geleverd. Heel fijn!
Bettine d.06-05-2019
Snelle levering
rating
Snelle levering
Ilse P.01-05-2019
Review.
rating

Snelle levering en goede service.

Patsy K.31-03-2019
Goed!
rating
De afhandeling is zeer goed, en snel en in mijn geval werd mijn pakketje handbezorgd! Dat is nog eens een fijne service. Aanrader! Ik kom zeker terug voor meer!
Esther M.25-03-2019
zeer snelle verzending
rating
blij met de aankoop
Emma C.04-03-2019
Bestelling
rating
Supersnelle levering en helemaal happy met mijn stofje
Wil S.04-03-2019
Boordstoffen
rating
Snelle levering en mooie stofjes!!!
Marianne W.25-02-2019
Ok
rating
Good service
Lief L.25-02-2019
Goed en goedkoop
rating
Goede service, fijn zonder verzendkosten. Ideaal voor ook kleine stukjes stof.
Lieke L.09-02-2019
.
rating
.
A B.09-02-2019
Fijne winkel met prachtige stoffen
rating
Mooie selectie kwaliteitsstoffen. Goede communicatie per mail en nette levering.
Marieke T.09-02-2019
Veel artikelen
rating
Leuke duidelijk winkel
Gerda W.07-02-2019
service
rating
perfect
tineke s.04-02-2019
See you at six stoffen
rating
Mooie website, snelle levering van de prachtige stoffen en ook nog een gratis verzendkosten! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.
Woutine V.03-02-2019
Top
rating
Mooie webshop, vlotte afhandeling
Inge B.16-01-2019
Bedankt
rating
Heel tevreden! Super snel verzonden en ook zo fijn dat verzenden gratis is! Mooie stoffen ook natuurlijk . Bedankt!
Tessa v.19-12-2018
Super content!
rating
Normaal neem ik niet de tijd om dingen te beoordelen. Maar omdat het pakketje echt mijn dag maakte doe ik dat graag. Het was zo een persoonlijke aanpak. Het gaf me het gevoel het bij iemand gekocht te hebben die ik ken en me begreep. Erg bedankt!
Inge V.06-12-2018
Inspirerende winkel!
rating
Mooie producten, heldere website een zeer vlotte afhandeling van bestelling! Fijn dat kleine hoeveelheden geen probleem zijn en dat daarvoor een brievenbuspakje beschikbaar is!
Herma v.20-11-2018
Astrid
rating
Supersnel in huis, topservice!
Astrid v.18-09-2018
Kids Love Knits - Gemiddelde rating: 9.9/10 - Aantal reviews 30
Toont 1 - 20 van de 0 items