Klanten feedback - reviews over Kids Love Knits

Samenvatting
positive 100% (26 reviews)
Gemiddelde rating: 9.9/10 neutral 0% (0 reviews)
Aantal reviews 26 negative 0% (0 reviews)

Klik hier om een review achter te laten


Goed!
rating
De afhandeling is zeer goed, en snel en in mijn geval werd mijn pakketje handbezorgd! Dat is nog eens een fijne service. Aanrader! Ik kom zeker terug voor meer!
Esther M.25-03-2019
zeer snelle verzending
rating
blij met de aankoop
Emma C.04-03-2019
Bestelling
rating
Supersnelle levering en helemaal happy met mijn stofje
Wil S.04-03-2019
Boordstoffen
rating
Snelle levering en mooie stofjes!!!
Marianne W.25-02-2019
Ok
rating
Good service
Lief L.25-02-2019
Goed en goedkoop
rating
Goede service, fijn zonder verzendkosten. Ideaal voor ook kleine stukjes stof.
Lieke L.09-02-2019
.
rating
.
A B.09-02-2019
Fijne winkel met prachtige stoffen
rating
Mooie selectie kwaliteitsstoffen. Goede communicatie per mail en nette levering.
Marieke T.09-02-2019
Veel artikelen
rating
Leuke duidelijk winkel
Gerda W.07-02-2019
service
rating
perfect
tineke s.04-02-2019
See you at six stoffen
rating
Mooie website, snelle levering van de prachtige stoffen en ook nog een gratis verzendkosten! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.
Woutine V.03-02-2019
Top
rating
Mooie webshop, vlotte afhandeling
Inge B.16-01-2019
Bedankt
rating
Heel tevreden! Super snel verzonden en ook zo fijn dat verzenden gratis is! Mooie stoffen ook natuurlijk . Bedankt!
Tessa v.19-12-2018
Super content!
rating
Normaal neem ik niet de tijd om dingen te beoordelen. Maar omdat het pakketje echt mijn dag maakte doe ik dat graag. Het was zo een persoonlijke aanpak. Het gaf me het gevoel het bij iemand gekocht te hebben die ik ken en me begreep. Erg bedankt!
Inge V.06-12-2018
Inspirerende winkel!
rating
Mooie producten, heldere website een zeer vlotte afhandeling van bestelling! Fijn dat kleine hoeveelheden geen probleem zijn en dat daarvoor een brievenbuspakje beschikbaar is!
Herma v.20-11-2018
Astrid
rating
Supersnel in huis, topservice!
Astrid v.18-09-2018
winkel
rating
snelle service en goed geholpen.
N. S.08-09-2018
Prima service
rating
Snelle levering, persoonlijke notitie en leuke stofstaaltjes bij de bestelling ontvangen. Gratis verzenden in Nederland is absoluut top!
Lian K.06-09-2018
Anneke
rating
Ik vind het heel erg fijn dat ik bij kidsloveknits zulke prachtige stoffen kan bestellen!
Ik bestel binnenkort weer van die prachtige stoffen!
Anneke D.28-07-2018
❣️ kidsloveknits ❣️
rating
jullie service is schitterend en de stoffen zijn vóór alle andere sites beschikbaar. Van harte dank en proficiat ❣️
Marleen D.11-07-2018
Kids Love Knits - Gemiddelde rating: 9.9/10 - Aantal reviews 26
Toont 1 - 20 van de 0 items